Siirry pääsisältöön

Haussa myyntipäällikkö

Kiertotalouden ketterä edelläkävijä Revanssi Oy tarjoaa räätälöityjä kierrätyksen ja jätehuollon kokonaispalveluja yritysasiakkaille. Olemme Kuusakoski Oy:n ja Rosk’n Roll Oy:n 2017 perustama yritys. Kunnianhimoinen tiimimme pyrkii aina asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tämä tarkoittaa ympäristöystävällisyyttä, vaivattomuutta ja kustannustehokkuutta. Viime vuonna kauttamme kiersi 90 000 tonnia materiaaleja ja liikevaihtomme oli 8,7 miljoonaa. Tekemisemme nojaa materiaalituntemukseen, jatkuvaan kehittymiseen ja parhaan asiakaskokemuksen tarjoamiseen.

 

ETSIMME MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään asiakkuuksiamme. Tehtävänäsi on B2B-uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito henkilökohtaisissa tapaamisissa sekä muilla tavoin yhteyttä pitäen. Ratkaiset asiakkaidemme tarpeita tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja jätteiden ja tuotannon sivuvirtojen kierrättämiseksi. Myyntialue painottuu pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan länsipuoliskolle. Tehtävä on vakituinen ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta B2B-palvelumyyntityöstä. Kokemus ympäristöalalta ja kierrätyspalveluista katsotaan isoksi eduksi.
  • Oma-aloitteista, itsenäistä ja aktiivista työotetta.
  • Teknistä tai kaupallista osaamista
  • Halua kehittyä ja kehittää
  • Nykyaikaiset digitaaliset perustaidot
  • Työhön kuuluu asiakaskäyntejä, joten sinulla tulisi olla oma auto.

Sovit tehtävään täydellisesti, mikäli olet luonteeltasi utelias, sosiaalinen ja omaat yrittäjämäistä asennetta.

Kiinnostuitko?

Meillä on ammattitaitoinen ja mukava työporukka, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään. Tarjoamme kilpailukykyiset edut (esim. liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus) sekä osaavan työyhteisön tukemaan työtäsi. Toimimme hybridityömallilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group:n Senior Headhunter Martti Mäyry  0400 239 245.

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen linkin kautta viimeistään 31.1.2023 mennessä, mutta toimi pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa