Siirry pääsisältöön

Aukioloajat ja ajo-ohjeet

Lohja

Munkkaan jätekeskus
Munkkaanmäki 51
08500 Lohja

Avoinna: ma-pe klo 7-18

Kartta

Porvoo

Kilpilahden materiaalikeskus KILKE
Kilpilahdentie 200
06850 Kulloo

Avoinna: ma-pe klo 7-17

Kartta

Karjaa

Revanssin materiaalipiha
Keräystie 20
10300 Karjaa

Avoinna: ma-pe klo 7-15

Kartta

Revanssille toimitetusta betoni- ja tiilijätteestä tuotamme kumppanin kanssa luonnon sora- ja kalliomursketta korvaavaa maanrakennusmursketta. Tämä Betoroc -murske on CE-merkittyä.

Betoroc-murskeen hyödyntäjän tulee huomioida seuraavat seikat. Betoroc-mursketta (EEJ luokiteltua eli ei enää jätettä) ei saa sijoittaa pohjaveden pinnan alapuolelle. Käytettäessä Betoroc-mursketta vedenhankintaa varten tärkeällä pohjavesialueella tai muuhun vedenhankintakäyttöön soveltuvalla pohjavesialueella, etäisyyden pohjaveden pintaan tulee olla pysyvästi vähintään 2 metriä. Murskeen läpi suotautuvan tai huuhtoutuvan veden pH-arvo on noin 11, mikä on huomioitava, kun käytetään betonimursketta korroosiolle alttiiden muiden rakenteiden tai pintavesien välittömässä läheisyydessä. Betorocin soveltuvuus suunniteltuun rakentamiskohteeseen on arvioitava käyttökohdekohtaisesti.

Liity Revanssin vastaanottotoimintojen sähköpostilistalle

Sähköpostilista on tarkoitettu Revanssin vastaanottotoimintoja hyödyntäville kuorma-autokuskeille ja ajojärjestelijöille. Listan kautta saat tärkeää tietoa vastaanottotoimintojen ajankohtaisista asioista esimerkiksi erilaisista kampanjoista, kierrätysohjeista, hinnastoista ja muista käytännön asioista. Arvioitu postitusmäärä on 3-4 sähköpostia vuodessa. Voit liittyä Lohjan Munkkaan, Porvoon Kilpilahden tai Karjaan pihojen listalle.

Haluan liittyä *:

Olen tutustunut Revanssin tietosuojaselosteeseen