Siirry pääsisältöön

Kierrätyksen kokonaispalvelu

Tarjoamme yrityksille jätehuollon ja kierrätyksen kokonaispalvelua, jossa lähtökohtana ovat kustannustehokkuus sekä mahdollisimman pitkälle viety materiaalien kierrätys ja jatkohyödyntäminen. Keskittämällä kierrätyksen ja jätehuollon yhden luukun periaatteella helpotetaan yrityksen päivittäistä toimintaa. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, tehokkuuteen ja läpinäkyvyyteen. Kokeneiden taustavoimien ansiosta meillä on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen ympäristöalan osaaminen ja suorat hyödyntämiskanavat eri kierrätysmateriaaleille

 

Asiakkaan toimialan ja tarpeiden pohjalta koottuun palvelupakettiin sisältyy:

  • Neuvonta, konsultointi ja suunnittelu
  • Tarvittavat keräysastiat ja jätehuoltolaitteet, kuten jätepuristimet, -paalaimet ja -murskaimet
  • Materiaalien kuljetus- ja käsittelypalvelu
  • Kattava raportointi
  • Sähköinen asiointi
  • Päästölaskelmat ja päästökompensaation mahdollisuus

Laita tarjouspyyntö jo tänään tai kysy lisää asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@revanssi.fi tai soita 010 338 8670

Sähköinen palvelu

Meillä on käytössä pilvipohjainen asiointi- ja raportointikanava, joka palvelee sopimusasiakkaita 24/7. Järjestelmä on suunniteltu helpottamaan asiakkaan arkea. Asiointipalvelu skaalautuu eri päätelaitteille, joten sen kautta pystyy yhdellä klikkauksella tilaamaan jätteen keräysvälineen tyhjennyksen missä ja milloin vain – vaikka mobiilisti.  

Raportointipalvelun avulla jätemäärien sekä niistä aiheutuvien kustannusten seuranta onnistuu vaivattomasti. Asiakkaalle järjestelmä on oiva työkalu esimerkiksi vuotuisen ympäristöraportin tekoon, kun kaikki jätetiedot löytyvät samasta paikasta ja siirtyvät näppärästi myös Exceliin.  

Sähköiseen asiointijärjestelmään voidaan tehdä asiakkaalle eri tasoisia tunnuksia henkilöstön toimenkuvista riippuen. Tunnukset voivat esimerkiksi oikeuttaa vain kuljetusten tai tyhjennysten tilaamiseen, tai kattavammilla tunnuksilla voi käyttää myös raportoinnin ominaisuuksia. 

Asiointikanavan kautta pystyt myös antamaan palautetta ja tekemään reklamaatioita. 

Pääset sähköiseen asiointijärjestelmään täältä:

Sähköinen asiointi

Vinkkaa meille asiakas ja saa 200€

Vinkkaa meille yritys, jolle voimme tehdä tarjouksen jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyen. Tarjoukseen johtanut vinkki palkitaan 50€ ruokakaupan lahjakortilla. Mikäli tarjous johtaa yhteistyöhön Revanssin ja vinkatun yrityksen välillä vinkkaaja saa 200€ lahjakortin S- tai K-ryhmän kauppoihin.

Vinkatun yrityksen tarpeiden pitää täyttää alla olevat ehdot, jotta vinkkaaja on oikeutettu palkkioihin:

  • Yrityksen toimipisteen pitää sijaita pk-seudulla tai Turun keskustasta katsottuna 20 km sisällä
  • Jätehuollon ja kierrätyksen tarpeet on vuositasolla enemmän kuin 5 000 €

Mikäli Revanssin myynti on jo kontaktoinut vinkattavaa yritystä vuoden sisällä, ei vinkkaaja ole oikeutettu vinkkipalkkioon.

Revanssi tarjoaa kierrätyksen ja jätehuollon kokonaisvaltaisia palveluita pk-seudulla ja Turun alueella. Tarjoamme tavanomaisten jätteiden ja kierrätysjakeiden, romumetallin sekä vaarallisten jätteiden keräily- ja käsittelypalveluita. Palvelutarjontaamme kuuluu myös keräilyvälineet, jätehuoltolaitteet, sekä jätehuoltoon liittyvä konsultointi ja koulutus.

Vinkkaamaan

Opas: Näin suunnittelet yrityksen jätehuollon ja kierrätyksen kustannustehokkaaksi

Olemme koostaneet sinulle kaiken tarvittavan tiedon laittaaksesi yrityksen jätehuollon ja kierrätyksen kuntoon. Opas perehdyttää sinut ensin ajantasaiseen lainsäädäntöön. Tämän jälkeen opas antaa konkreettisia neuvoja jätteen vähentämiseen, kierrätyksen järjestelyyn, jäteastioiden valintaan ja sijoitteluun, yrityksen tilojen suunnitteluun, sekä metallin kierrätykseen. Neuvot ja ohjeet on tehty niin, että ne tähtäävät kustannustehokkaaseen toimintaan.

Lataa ilmainen opas täyttämällä tiedot.