Siirry pääsisältöön

Revanssi Oy

Revanssi Oy

Me olemme kahden kierrätyksen edelläkävijän luomus. Yli 100 vuoden kierrätyskokemuksen omaava Kuusakoski Oy ja Uudellamaalla jätehuoltoa tarjoava kuntien omistama Rosk’n Roll Oy Ab päättivät perustaa vuonna 2017 yhtiön, jonka tavoitteena olisi tarjota luotettavia ja asiakaslähtöisiä jätehuollon ja kierrätyksen palveluratkaisuja yrityksille. Näin syntyi Revanssi Oy.

Me tarjoamme yrityksille kierrätyksen ja jätehuollon kokonaispalveluratkaisuja, sekä kierrätysmateriaalien vastaanottopalveluita. Ainutlaatuinen materiaalituntemuksemme ja omistajayhtiöidemme vahva osaaminen takaavat asiakkaidemme tarpeisiin vastaamisen ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti.

Vastaanottopihamme sijaitsee Lohjalla, Porvoon Kilpilahdessa, sekä Karjaalla. Vastaanottopihoillamme otamme vastaan jätteitä ja kierrätysjakeita esikäsittelyä varten. 

Arvomme ja vastuullisuutemme

Arvomme nojaa vahvasti asiakaskeskeisyyteen ja vastuullisuuteen. Meille asiakas on keskiössä. Toimintamme tähtää siihen, että asiakkaamme pystyvät tehostamaan ja selkeyttämään kierrätystoimintaansa avullamme. Tuemme asiakkaidemme vastuullista toimintaa tarjoamalla läpinäkyvää ympäristöraportointia, päästölaskelmia sekä päästökompensointia.  

Vastuullisuutemme näkyy siinä, että noudatamme aina kaikessa lain ja viranomaisten asettamia vaatimuksia ja muita meitä sitovia velvoitteita. Huolehdimme, että yhteistyökumppanimme täyttävät myös samat vaatimukset. Emme missään tilanteissa katso läpi sormien ympäristö- tai työturvallisuusasioiden laiminlyöntejä ja teemme tarvittavat korjaavat toimenpiteet välittömästi. 

Meille tärkeää on asiakkaidemme lisäksi henkilöstömme. On kunnia-asia, että henkilöstömme voi hyvin ja on työssään motivoitunut. Olemme työstämme ylpeitä. 

Sitoudumme toiminnassamme edistämään kiertotaloutta, säästämään neitseellisiä raaka-aineita ja ehkäisemään ympäristön pilaantumista. Pyrimme olemaan edellä mainituissa asioissa maailman kärkitoimijoita.