Siirry pääsisältöön

Blogi

eveliina

Anteron ranne ei murtunutkaan

Oikeus turvalliseen työpaikkaan ei kuitenkaan kuulu vain tämän tarinan Anterolle, se kuuluu meille kaikille.

Tulevaisuudessa päästöjen minimoiminen kiinnostaa enemmän kuin kustannukset?

Nämä luvut antavat asiakkaallemme konkreettisen työkalun tehdä ilmaston kannalta parempia valintoja.

Jätehuollon suunnittelu siivouksen ja kiinteistöhoidon näkökulmasta työturvallisuutta unohtamatta

Jätehuollon suunnittelu siivouksen ja kiinteistöhoidon näkökulmasta on tärkeä osa kokonaisvaltaista kiinteistönhallintaa.

Ensimmäinen kuukausi myyntipäällikkönä Revanssilla

Työtehtäviini kuuluu löytää yrityksiä, joita voisimme auttaa jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyvissä asioissa. Ennen Revanssia edelliset kahdeksan vuotta olen toiminut ja erikoistunut jätehuoltolaitteisiin.

Ajatuksia pilaantuneiden maa-ainesten käsittelystä – Mitkä tekijät puoltavat ja mitkä ovat kaatopaikalle loppusijoittamista vastaan?

Loppusijoittamisen osalta voidaan todeta, ettei siitä juurikaan synny hiilidioksidipäästöjä. Koska orgaanista jätettä ei saa enää penkata, kasvihuonekaasujen tuottaminen on eliminoitu.

Anonyymistä kyselystä apua asiakkuuksien ylläpitoon

Pääasiassa vastaukset ovat melko hyvin ennakoitavissa, sillä tiedämme missä olemme hyviä ja pyrimme aina puuttumaan mahdollisiin epäkohtiin jo ennakoivasti

Hiilijalanjälki ja -kädenjälkilaskentaa päivitetty – nyt mukana myös metallijakeet!

Metallien kierrätyksen ilmasto- ja ympäristöhyödyt ovat niin suuria, että pienienkin virtojen kierrättäminen on tärkeää. Uuden laskurin avulla Revanssin asiakkaat saavat nyt tarkat laskelmat myös eri metallijakeiden kierrättämisen ilmastovaikutuksista. 

Tuskainen ja liian mystinen siirtoasiakirja – Sähköiset siirtoasiakirjat ja Revanssin käytännöt

Siirtoasiakirjat ovat olleet osana jätehuollon arkea jo kymmenisen vuotta. Kokemuksesta voin sanoa, että se ei ole ikinä ollut luonteva osa jätteen matkaa sen tuottajalta vastaanottopisteelle.

My day – asiakaspalvelun arkea

Työssäni kaikista parasta on ehdottomasti asiakaspalvelutilanteet. Omalla kohdallani nämä tapahtuvat pääsääntöisesti puhelimitse, sillä työpisteeni sijaitsee muutaman metrin päässä kotisohvaltani.
asiakastyytyväisyys

Ainutlaatuinen asiakaskokemus avain pysyvyyteen

Alati kiristyvässä kilpailussa, asiakaskokemuksen merkitys on noussut ehkä jopa tärkeimmäksi tekijäksi, jolla yritykset pystyvät erottautumaan kilpailijoistaan.

Revanssi selvitti jätehuoltopalveluidensa hiilijalan- ja kädenjäljen

Revanssi ja Positive Impact tarttuivat yhdessä tärkeään aiheeseen ja selvittivät Revanssin asiakkaiden jätehuollosta aiheutuvan hiilijalanjäljen ja -kädenjäljen tuottamalla päästöjen laskentaan tarkoitetun laskurin

Jukolan jätteiden suuntana kierrätys

Suunnistuksen pohjimmainen tarkoitus on kunnioittaa ja ihailla luontoa. Suunnistaja suunnistaa luonnon armoilla ja luonnon muotojen mukaan.