Siirry pääsisältöön
myyntipaallikko

Haussa myyntipäällikkö

Kiertotalouden ketterä edelläkävijä Revanssi Oy tarjoaa räätälöityjä kierrätyksen ja jätehuollon kokonaispalveluja yritysasiakkaille. Olemme Kuusakoski Oy:n ja Rosk’n Roll Oy:n 2017 perustama yritys. Kunnianhimoinen tiimimme pyrkii aina asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tämä tarkoittaa ympäristöystävällisyyttä, vaivattomuutta ja kustannustehokkuutta. Viime vuonna kauttamme kiersi 90 000 tonnia materiaaleja ja liikevaihtomme oli 8,7 miljoonaa. Tekemisemme nojaa materiaalituntemukseen, jatkuvaan kehittymiseen ja parhaan asiakaskokemuksen tarjoamiseen.

Yritys on vahvassa kasvussa ja sen tukemiseen etsimme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

kasvattamaan yritystä. Tehtävä on vakituinen ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävänäsi on B2B-uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito henkilökohtaisissa tapaamisissa sekä muilla tavoin yhteyttä pitäen.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta b-to-b palvelu myyntityöstä, kokemus alalta katsotaan isoksi eduksi.
  • Oma-aloitteista, itsenäistä ja aktiivista työotetta.
  • Teknistä tai kaupallista osaamista
  • Halua kehittyä ja kehittää.
  • Nykyaikaiset digitaaliset perustaidot
  • Työhön kuuluu asiakaskäyntejä, joten sinulla tulisi olla oma auto.

Sovit tehtävään täydellisesti mikä olet luonteeltaan utelias, sosiaalinen ja omaat yrittäjämäistä asennetta.

Kiinnostuitko?

Meillä on ammattitaitoinen ja mukava työporukka, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään. Tarjoamme kilpailukykyiset edut (esim. liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus) sekä osaavan työyhteisön tukemaan työtäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Mika Luisto  040 002 296 48 sähköposti mika.luisto@inhunt.fi.

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen linkin kautta viimeistään 1.3.2022 mennessä, mutta toimi pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa.