Siirry pääsisältöön
materialport

MaterialPortin käyttäjätunnusten veloitus astuu voimaan 1.3.2022

MaterialPortin käyttäjätunnusten veloitus astuu voimaan 1.3.2022

Jätteiden vastaanottopalveluiden käyttävien asiakkaiden tulee huomioida 1.1.2022 muuttunut jätelaki liittyen sähköisten siirtoasiakirjojen käyttöön. Lain mukaan siirtoasiakirja vaaditaan aina kun kuljetetaan esimerkiksi rakennus- ja purkuperäistä jätettä, pysyviä orgaanisia yhdisteitä sisältävää jätettä, sekä pilaantunutta maa-ainesta. Edellä mainittujen jätejakeiden osalta paperinen siirtoasiakirja ei siis enää kelpaa vaan tietojen tulee olla sähköisessä muodossa.

Suosittelemme, että vastaanottopalveluita käyttävät autoilijat käyttävät ensisijaisesti markkinoilla olevia sähköisten siirtoasiakirjapalveluiden tarjoajia. Mikäli autoilijat eivät halua käyttää edellä mainittuja vaihtoehtoja, saa tunnukset MaterialPortiin asiakaspalvelustamme. MaterialPortissa voit täyttää siirtoasiakirjan sähköisesti ennen kuorman toimittamista. MaterialPortin käyttöohjeet löydät nettisivuiltamme täältä. MaterialPortin tunnusten käyttöveloitukset astuvat voimaan 1.3.2022. MaterialPortia ei voi käyttää muille tahoille toimitettaviin kuormiin kuin sellaisten yritysten, joilla on kyseinen järjestelmä käytössä.

Alla voimaanastuvat hinnat:

Käyttäjätunnukset 1-2 käyttäjälle 100e/kk (alv 0%)
Lisätunnukset yli kahdelle käyttäjälle 25e/kpl/kk (alv 0%)

Lisätietoa saa Revanssi Oy:n asiakaspalvelusta osoitteesta asiakaspalvelu@revanssi.fi tai soittamalla numeroon 010 338 8670.

Mikäli kuormaa ei ole ilmoitettu etukäteen MaterialPortissa tai autoilijalla ei ole omaa sähköistä siirtoasiakirjaa, veloitamme siirtoasiakirjan täyttömaksun (50 €).