Siirry pääsisältöön

Porvoo Borgå Jukola 2023 jätteet ovat järjestyksessä!

Porvoo Borgå Jukola 2023, Revanssi ja Rosk’n Roll ovat tänään allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen jätehuoltopalvelujen suunnittelusta, keräysvälineistä sekä kuljetuksesta tapahtumaviikonloppuna.

Ympäristöstä huolehtiminen on suunnistajille sydämen asia. Porvoo Borgå Jukola 2023 panostaa ympäristöystävälliseen toimintaan ja erittäin tärkeänä osana tätä on mahdollisimman tehokas jätteiden lajittelu, keräys sekä kierrätys.

Tapahtumaviikonloppuna odotetaan jopa 50 000 ihmistä Epoon kilpailukeskukseen, joten tarvitaan tehokkaat kumppanit, jotta saamme jätteet järjestyksen. ”Olemme hyvin iloisia, että olemme löytäneet kumppaneiksemme luotettavat paikalliset toimijat Revanssin ja Rosk’n Rollin, joten nyt tiedän, että tämä tärkeä osa Jukola-viikonlopun kokonaisuutta hoituu mallikkaasti”, sanoo kilpailunjohtaja Kalevi Ilonen.

’’Ison tapahtuman tai yrityksen jätehuollon ja kierrätyksen järjestäminen on lähtökohdiltaan samankaltainen prosessi. Jätteen synnyn ehkäisy on tapahtuman osallistujien käsissä, mutta hyvillä kierrätysohjeilla ja keräysastioiden sijoittelulla ehkäistään ympäristön roskaantumista, sekä taataan arvokkaiden kierrätysmateriaalien talteenotto. Lähdemme innolla yhteistyöhön kotikulman tapahtuman puolesta!’’ kertoo Revanssin toimitusjohtaja Martti Sinisalo.

”Vastuullisella jätehuollolla on tärkeä osa nykyaikaisten tapahtumien järjestämisessä. Olemme mielellämme mukana yhteistyössä edistämässä kestävää, ympäristöystävällistä toimintaa alueellamme”, sanoo Rosk’n Rollin toimitusjohtaja Vesa Heikkonen.

Lisää tietoa

Martti Sinisalo
Revanssi Oy:n toimitusjohtaja
martti.sinisalo@revanssi.fi
044 230 2924

Nina Sevelius 
Porvoo Jukola viestintäjohtaja
Nina.sevelius@oktrian.fi
050 367 7392

Porvoo Borgå Jukola järjestetään 17-18.6.2023 Epoossa. Jukolan viesti on suurin suomalainen urheilutapahtuma ja maailman suurin suunnistusviesti. Kilpailuihin odotetaan osallistuvan n. 20 000 suunnistajaa, niin maailman huippusuunnistajia kuin aivan tavallisia kuntoilijoita.