Siirry pääsisältöön

Tuskailetko työpaikallasi toimimattoman jätehuollon kanssa? Oletko kuljetusyrittäjä ja näet missä voisi olla tarvetta laittaa kierrätys uuteen uskoon? Tiedätkö jonkin yrityksen jätehuollon ja kierrätyksen kilpailutuksen aikataulua? Onko sinulla yrittäjäkaveri, jonka firma voisi kilpailuttaa jätehuoltonsa?

Vinkkaa meille yritys, jolle voimme tehdä tarjouksen jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyen. Tarjoukseen johtanut vinkki palkitaan 50€ ruokakaupan lahjakortilla. Mikäli tarjous johtaa yhteistyöhön Revanssin ja vinkatun yrityksen välillä vinkkaaja saa 200€ lahjakortin S- tai K-ryhmän kauppoihin.

Vinkatun yrityksen tarpeiden pitää täyttää alla olevat ehdot, jotta vinkkaaja on oikeutettu palkkioihin:

  • Yrityksen toimipisteen pitää sijaita pk-seudulla tai Turun keskustasta katsottuna 20 km sisällä
  • Jätehuollon ja kierrätyksen tarpeet on vuositasolla enemmän kuin 5 000 €

Mikäli Revanssin myynti on jo kontaktoinut vinkattavaa yritystä vuoden sisällä, ei vinkkaaja ole oikeutettu vinkkipalkkioon.

Revanssi tarjoaa kierrätyksen ja jätehuollon kokonaisvaltaisia palveluita pk-seudulla ja Turun alueella. Tarjoamme tavanomaisten jätteiden ja kierrätysjakeiden, romumetallin sekä vaarallisten jätteiden keräily- ja käsittelypalveluita. Palvelutarjontaamme kuuluu myös keräilyvälineet, jätehuoltolaitteet, sekä jätehuoltoon liittyvä konsultointi ja koulutus.

Voit laittaa vinkin meille tällä lomakkeella https://forms.gle/3ZYCGQWcZ4PBRy6q9 tai myös sähköpostiin vinkki@revanssi.fi